fbpx

Online training ‘Zichtbaar de Zomer door’

Zichtbaar de zomer door

De zomer is de ideale tijd om jouw zichtbaarheid te vergroten!

Het is zomer! Tijd om te relaxen.
Maar betekent dat ook dat je bedrijf stilstaat?
Je wilt natuurlijk niet uit het zicht van je (potentiële) klanten verdwijnen!
Wat als ik je vertel dat de zomer juist de ideale tijd is om jouw zichtbaarheid te vergroten?
En dat je nog steeds kunt genieten van het vakantiegevoel, terwijl jij jezelf zichtbaar maakt?

Online training ‘Zichtbaar de Zomer door’

Tijdens de online training ‘Zichtbaar de Zomer door’ leer ik je hoe je juist van de zomervakantie gebruik kunt maken om jouw zichtbaarheid te vergroten. Terwijl je zelf ook nog gewoon kunt blijven genieten van dat vakantiegevoel!

Zes weken lang leer je alles over zichtbaar blijven bij je bestaande klanten en hoe je ook in de zomer nieuwe klanten kunt gaan aantrekken. En dat alles op een manier die past bij jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Wil jij ook Zichtbaar de Zomer door?

Meld je dan vandaag nog aan!

Dit ga je leren tijdens de online training

‘Zichtbaar de Zomer door’

Week 1:

Zichtbaar blijven tijdens de zomer

Welke middelen kun je inzetten om in de zomer zichtbaar te blijven bij je bestaande (potentiële) klanten? Zodat zij na de zomervakantie ook nog steeds weten dat jij er bent?

Week 2:

Nieuwe klanten aantrekken

Maak gebruik van de zomervakantieperiode om je zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken! Ook het automatiseren van je zichtbaarheid komt deze week aan bod.

Week 3:

Jouw manier van zichtbaar zijn

Welke manieren heb jij tot nu toe gebruikt om je zichtbaarheid te vergroten en welke zijn er nog meer? Maar nog veel belangrijker: welke passen er echt bij jou en jouw doelgroep?

Week 4:

Jij in de media

Het is Komkommertijd!
Hét moment om ervoor te zorgen dat de media jou gaat opmerken. Deze week leer je hoe je dat het beste kunt gaan aanpakken.

Week 5:

Laat jezélf zien

Jezelf laten zien levert jou de meeste én de leukste klanten op! Deze module gaat over hoe je jouw zichtbaarheid voor je kunt gaan laten werken, door écht jezelf te zijn.

Week 6:

Zichtbaar na de zomer

Je hebt 6 weken lang echt gewerkt aan het vergroten van jouw zichtbaarheid. Super!
Nu gaan we ervoor zorgen dat je na de zomer ook zichtbaar blijft!

Meld je vandaag nog aan!

Deze zomertraining gaat jou echt helpen om in 6 weken tijd jouw zichtbaarheid een flinke boost te geven. Voor een heel klein zomerprijsje.

Waar wacht je nog op? Ga ook Zichtbaar de Zomer door! 

Wat anderen zeggen over Maak Jezelf Zichtbaar:

Tetsiea Blijham
Spiritueel leraar
Crystal Visions

Als Spiritueel leraar wil ik zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn boodschappen, om hen te helpen om in hun licht en kracht te staan. Layla heeft mij geholpen om mijn ideale doelgroep te bereiken. Dankzij haar werd ik zelfs zichtbaar bij een nog breder publiek, doordat zij zorgde voor een interview met mij in niet één, maar twee tijdschriften, én een tv-optreden. En ik weet zeker dat er nog meer gaat komen.

Sjoerd Zoethout
Coach en Doki teacher
Doki Center

Layla heb ik leren kennen als iemand die zich makkelijk verplaatsen kan in een persoon. Die uit een wir war van hersenspinsels dat eruit vandaan filtert wat belangrijk is en dat helder kan neerzetten en communiceren naar je doelgroep toe. Daarbij ook nog eens een uiterst vriendelijk en innemend persoon is. Layla, bedankt!

René van Hoorn
CEO
Lus Health Ingredients

De ontwikkeling van mijn zichtbaarheid? Daar kon ik wel wat professionele hulp bij gebruiken. Layla heeft me kunnen helpen met meer dan alleen communicatie. Ze is in staat te verbinden. Zowel met mij als persoon, alsook met de visie & waarden van het bedrijf.
Vervolgens heeft ze geholpen dit te vertalen in mijn zichtbaarheid en communicatie: verhalen bouwen die blijven hangen.
Hierdoor kon ik de dingen te doen die ik moest doen voor mijn bedrijf, terwijl mijn klantengroep groeide.

Anne Marie van Bilsen
Holistisch Kindertherapeut
De Regenboog Academy

Layla is gepassioneerd over zichtbaarheid en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

Joke Jokers
Coach en reisleider
Piramide Energie Bosnië

Ik ben superblij met mijn website en de facebookpagina’s die Maak Jezelf Zichtbaar heeft ontworpen en voor mij bijhoudt! Layla denkt met me mee, komt met creatieve oplossingen voor problemen, ze getuigt van kennis van zaken, is goed bereikbaar en werkt snel. Zij heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen. 

Layla is erg goed in wat zij doet, het helpen bij offline -en online zichtbaarheid van ondernemers. Doordat zij de zaken helder uitlegt en to-the-point is, weet je precies wat je kunt doen om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Over mij…

 
Mijn naam is Layla en ik geloof dat iedere ondernemer de wereld een stukje beter kan maken door datgene te doen waar zijn of haar hart ligt. Daarom is het mijn missie om andere ondernemers te helpen om meer zichtbaar te worden (én blijven) bij de juiste doelgroep. En om via die zichtbaarheid ook echt verbinding te maken met hun doelgroep en de juiste klanten aan te trekken.
 
Een tijdje terug leerde ik dat ik en veel andere ondernemers er moeite mee hebben om tijdens schoolvakanties en met name in de zomerperiode zichtbaar te blijven. En dat terwijl het heel makkelijk kan, zonder een groot deel van je vrije tijd op te geven. Daarom heb ik de training ‘Zichtbaar de Zomer door’ ontwikkeld. Zodat ook jij lekker kunt genieten van je zomer én zichtbaar blijft bij bestaande en nieuwe klanten. 
 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het verder als ik me heb aangemeld?

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je vanzelf een mail met daarin alle informatie die je nodig hebt om een account aan te maken voor de academy. Je kunt je eigen gebruikersnaam en wachtwoord kiezen om mee in te loggen. Wanneer je het aanmeldproces hebt voltooid, heb je meteen toegang tot de academy en kun je direct beginnen met de training.

Wanneer gaat de training van start?

Vanaf 10 juli (de eerste dag van de eerste zomervakantie in Nederland) kun je al beginnen met de online training ‘Zichtbaar de Zomer door’, maar je kunt natuurlijk ook later beginnen. Wel is het zo dat het hier gaat om een zomertraining, vanaf 18 september kun je de training niet meer volgen.

Hoe lang duurt de training?

De training ‘Zichtbaar de Zomer door’ telt zes modules. Je kunt deze modules verspreiden over de zomervakantie, door elke week een module te volgen. Deel je het liever zelf in? Dat kan ook, de training is beschikbaar in de periode van 10 juli t/m 18 september en doordat je direct toegang krijgt kun je de lessen volgen op het moment dat het jou uitkomt.

Hoe lang krijg ik toegang tot de lessen?

‘Zichtbaar de Zomer door’ is een training die zich specifiek richt op de zomerperiode. Daarom duurt deze online training 6 weken, net als de zomervakantie. Mocht je wat extra tijd nodig hebben, dan kun je nog t/m 18 september 2023 (twee weken na de laatste zomervakantie periode in Nederland) in de online academy.

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.