Selecteer een pagina

Strategie sessie ‘Maak Jezelf Zichtbaar’

Als ondernemer ben je je eigen merk. En net als elk ander merk is het belangrijk om jezelf goed neer te zetten en op de juiste manier te laten zien aan de rest van de wereld. Om dit te doen is het eerst zaak om erachter te komen wat jouw merk is en waar het voor staat. En wat wil je uitstralen naar je klanten en/ of opdrachtgevers. En naar partners en andere ondernemers in jouw branche?

Aan de hand van een gepersonaliseerde strategie sessie gaan wij samen ontdekken wat jouw merk is en hoe je dit gaat positioneren en presenteren. Online, maar ook offline.

Aan de hand van bepaalde vragen en opdrachten leren we jou en je merk samen beter kennen en kan ik je advies geven over de juiste strategie voor jouw Zichtbaarheid.

Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere sparsessies in te plannen, als je daar behoefte aan hebt. Voor mij is Zichtbaarheid niet alleen een marketing tool. Het is een mindset, misschien zelfs wel een lifestyle. In mijn sessies laat ik je zien hoe dit werkt en is het mijn doel jou te inspireren om ook in die Mindset te komen.

Investering

Strategie sessie ‘Maak Jezelf Zichtbaar’: €175,- (excl. btw), inclusief:

  • Voorbereidend onderzoek naar jou en jouw bedrijf, aan de hand van vragenlijsten
  • 1 uur durende strategiesessie via Skype/ Zoom
  • Document met jouw persoonlijke Zichtbaarheidsstrategie

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op via layla@createconnection.nl