fbpx

Persbericht laten schrijven of redigeren

Ben je zelf niet zo’n schrijver, of weet je niet goed hoe je een nieuwswaardig persbericht schrijft? Ik neem dit graag voor je uit handen, zodat ook jij de media kan gaan benaderen met jouw mooie missie. Naast schrijven of redigeren geef ik je als bonus altijd advies over het versturen van jouw persbericht en het bereiken van de juiste media.

Persbericht laten schrijven of redigeren

Jouw persbericht laten schrijven of redigeren

Door regelmatig in het nieuws te verschijnen, vergoot je jouw naamsbekendheid en expert status en bereik je in één klap een hoop mensen.

Regelmatig persberichten versturen naar verschillende redacties is dan ook een goed idee. Het schrijven van een persbericht is echter niet voor iedereen weggelegd. Het heeft een bepaalde opbouw en natuurlijk moet je ook weten hoe je een persbericht zo schrijft dat een journalist het ook daadwerkelijk gaat lezen.

Wil jij het schrijven van een persbericht uitbesteden? Of een door jouw geschreven persbericht laten redigeren? Dan ben je bij Maak Jezelf Zichtbaar aan het juiste adres!

Als ervaren journalist en Specialist in Zichtbaarheid weet ik namelijk als geen ander hoe een goed en effectief persbericht eruit moet zien. Je kunt door mij jouw persbericht laten schrijven, of je bestaande persberichten laten checken en redigeren. Daarnaast krijg je van mij uitgebreid advies over welke media jij het beste kunt benaderen met jouw persbericht en welke manieren hiervoor het meest effectief zijn.

Ik help je graag verder op één van de volgende manieren:

Persbericht laten schrijven

  • Jouw persbericht schrijven* met behulp van door jou aangeleverde input. Je krijgt hiervan een kant-en-klaar word document om te versturen
  • Inclusief 1 – 2 online calls (in elk geval 1 vooraf)
  • 1 correctieronde (indien nodig)

+ EXTRA: Advies over het bereiken van de juiste media, passend bij jouw persoonlijke doelen, wensen en doelgroep.

247,- excl. btw

Persbericht laten redigeren

  • Nakijken en herschrijven van een door jou aangeleverd persbericht* op nieuwswaarde, opbouw, spelling en grammatica
  • Inclusief 1 – 2 online calls (in elk geval 1 vooraf)
  • 1 correctieronde (indien nodig)

+ EXTRA: Advies over het bereiken van de juiste media, passend bij jouw persoonlijke doelen, wensen en doelgroep.

127,- excl. btw

* Ik schrijf of redigeer niet zomaar voor iedereen persberichten. Als ik niet het idee heb dat jouw verhaal genoeg nieuwswaarde heeft, of als ik niet genoeg kennis heb van jouw doelgroep, zal ik je dat eerlijk laten weten.

Wat kun je verwachten van onze samenwerking?

Als je jouw persbericht wil laten schrijven of redigeren voor mij, dan ga ik graag eerst met je in gesprek via zoom. Gaat het om het redigeren van een bestaand persbericht, dan lever je mij voorafgaand aan de online call de tekst bij mij aan.

Tijdens de online call stel ik je een aantal vragen om erachter te komen wat en wie jij met jouw persbericht wilt bereiken. Ook kan ik je vragen om meer informatie te verzamelen zodat ik jouw persbericht beter kan schrijven of redigeren.

Je ontvangt op een afgesproken datum van mij de eerste versie van het persbericht dat ik voor jou heb geschreven of geredigeerd, waarna er indien nodig nog correcties kunnen worden doorgegeven. Ten slotte volgt er nog een online gesprek, waarin ik jou aan de hand van jouw doelen en doelgroep, zal adviseren over welke soorten media je het beste kunt benaderen met jouw persbericht en op welke manier.

persbericht laten schrijven of redigeren - samenwerking

Liever eerst even persoonlijk contact? Stuur mij een bericht via het contactformulier om een afspraak te maken.