fbpx

Hai, mijn naam is Layla Pansier en ik geloof dat iedere ondernemer de wereld een stukje beter kan maken door datgene te doen waar zijn of haar hart ligt. Of dat nu is door anderen te helpen met hun product, of door de juiste informatie of inspiratie te bieden die iemand op dat moment nodig heeft.

Daarom is het mijn missie om juist die mooie ondernemers te helpen om zichzélf zichtbaar te maken. En om via die zichtbaarheid ook echt verbinding te maken met hun doelgroep en de juiste klanten aan te trekken.

Ik ben een groot voorstander van jeZELF zichtbaar maken. Die persoonlijke touch, lekker jezelf zijn, ondernemen op jouw eigen manier… Dat is wat het verschil maakt. Het verschil in ondernemen, in de juiste klanten aantrekken en in jezelf profileren. Je zult van mij dan ook nooit te horen krijgen dat er maar één manier is om jouw doelen te bereiken.

Volgens mijn klanten ben ik iemand die meedenkt met jouw persoonlijke situatie, een positieve vibe brengt en je zowel kan voorzien van praktische stappen als samen met jou de diepte in kan gaan. Maar ook iemand die je graag met de neus op de feiten drukt en je van die spreekwoordelijke schop onder je kont kan voorzien. Daarbij heb ik het talent om binnen enkele minuten te weten wat jouw verhaal is, jouw goud waarmee jij jezelf zichtbaar mag maken.

Ik geloof dat mijn klanten iets te doen hebben op deze aardbol en als ik jou en jouw mooie boodschap eenmaal in mijn hart heb gesloten laat ik dat dan ook niet snel los. Alles in mij wil jou dan helpen om zichtbaarder te worden en jouw boodschap te delen. Niet op een one size fits all-manier, maar op een manier die past bij jou en voor jou werkt.

Over Layla

Hai, mijn naam is Layla Pansier en ik geloof dat iedere ondernemer de wereld een stukje beter kan maken door datgene te doen waar zijn of haar hart ligt. Of dat nu is door anderen te helpen met hun product, of door de juiste informatie of inspiratie te bieden die iemand op dat moment nodig heeft.

Daarom is het mijn missie om juist die mooie ondernemers te helpen om zichzélf zichtbaar te maken. En om via die zichtbaarheid ook echt verbinding te maken met hun doelgroep en de juiste klanten aan te trekken.

Ik ben een groot voorstander van jeZELF zichtbaar maken. Die persoonlijke touch, jouw authentieke zelf zijn, ondernemen op jouw eigen manier… Dat is wat het verschil maakt. Het verschil in ondernemen, in de juiste klanten aantrekken en in jezelf profileren. Je zult van mij dan ook nooit te horen krijgen dat er maar één manier is om jouw doelen te bereiken.

Volgens mijn klanten ben ik iemand die meedenkt met jouw persoonlijke situatie, een positieve vibe brengt en je zowel kan voorzien van praktische stappen als samen met jou de diepte in kan gaan. Maar ook iemand die je graag met de neus op de feiten drukt en je van die spreekwoordelijke schop onder je kont kan voorzien. Daarbij heb ik het talent om binnen enkele minuten te weten wat jouw verhaal is, jouw goud waarmee jij jezelf zichtbaar mag maken.

Ik geloof dat mijn klanten iets te doen hebben op deze aardbol en als ik jou en jouw mooie boodschap eenmaal in mijn hart heb gesloten laat ik dat dan ook niet snel los. Alles in mij wil jou dan helpen om zichtbaarder te worden en jouw boodschap te delen. Niet op een one size fits all-manier, maar op een manier die past bij jou en voor jou werkt.

Follow me:

Wat anderen zeggen over Maak Jezelf Zichtbaar

Tetsiea Blijham
Spiritueel leraar
Crystal Visions

Als Spiritueel leraar wil ik zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn boodschappen, om hen te helpen om in hun licht en kracht te staan. Layla heeft mij geholpen om mijn ideale doelgroep te bereiken. Dankzij haar werd ik zelfs zichtbaar bij een nog breder publiek, doordat zij zorgde voor een interview met mij in niet één, maar twee tijdschriften, én een tv-optreden. En ik weet zeker dat er nog meer gaat komen.

Sjoerd Zoethout
Coach en Doki teacher
Doki Center

Layla heb ik leren kennen als iemand die zich makkelijk verplaatsen kan in een persoon. Die uit een wir war van hersenspinsels dat eruit vandaan filtert wat belangrijk is en dat helder kan neerzetten en communiceren naar je doelgroep toe. Daarbij ook nog eens een uiterst vriendelijk en innemend persoon is. Layla, bedankt!

René van Hoorn
CEO
Lus Health Ingredients

De ontwikkeling van mijn zichtbaarheid? Daar kon ik wel wat professionele hulp bij gebruiken. Layla heeft me kunnen helpen met meer dan alleen communicatie. Ze is in staat te verbinden. Zowel met mij als persoon, alsook met de visie & waarden van het bedrijf.
Vervolgens heeft ze geholpen dit te vertalen in mijn zichtbaarheid en communicatie: verhalen bouwen die blijven hangen.
Hierdoor kon ik de dingen te doen die ik moest doen voor mijn bedrijf, terwijl mijn klantengroep groeide.

Anne Marie van Bilsen
Holistisch Kindertherapeut
De Regenboog Academy

Layla is gepassioneerd over zichtbaarheid en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

Joke Jokers
Coach en reisleider
Piramide Energie Bosnië

Ik ben superblij met mijn website en de facebookpagina’s die Maak Jezelf Zichtbaar heeft ontworpen en voor mij bijhoudt! Layla denkt met me mee, komt met creatieve oplossingen voor problemen, ze getuigt van kennis van zaken, is goed bereikbaar en werkt snel. Zij heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen.

Layla is erg goed in wat zij doet, het helpen bij offline -en online zichtbaarheid van ondernemers. Doordat zij de zaken helder uitlegt en to-the-point is, weet je precies wat je kunt doen om jouw zichtbaarheid te vergroten.