fbpx

Online training ‘Jij in de Media’

Leer op een eenvoudige manier en via een bewezen strategie om jouw nieuwswaardige verhaal te formuleren en hiermee in de media te komen.
Zodat jij in één klap een groot publiek bereikt om jou en jouw business op de kaart te zetten.

Herken jij dit?

E

Je hebt een prachtige missie, een geweldig product of een dienst waar je heel veel mensen mee kunt helpen, maar nog niet genoeg mensen zijn hiervan op de hoogte

E

Je wilt meer naamsbekendheid voor jou en je bedrijf, zodat meer mensen zien dat jij dé expert bent in jouw branche

E

Je ziet steeds vaker interviews voorbij komen van andere ondernemers die, net als jij, iets moois doen en denkt: ‘Dat wil ik ook!’

E

Je bent wel redelijk zichtbaar via social media, maar je merkt dat je bereik niet groot genoeg is om te kunnen groeien

E

Je bent het zat om steeds weer te betalen om nieuwe mensen te bereiken

E

Je wilt niet meer ‘alleen maar zichtbaar zijn’: jij wilt dat mensen jou serieus nemen

 

Of je nu ondernemer bent, een stichting, artiest, schrijver of iemand anders met een belangrijke missie – jouw doel is om zo veel mogelijk mensen te bereiken.

Gratis publiciteit is hiervoor het ideale middel.

Bereik meer mensen door in de Media te komen

Door Jezelf Zichtbaar te maken via de Media, kun je in één klap een heel groot publiek bereiken met jouw boodschap. Hiermee vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, je wordt ook serieuzer genomen als expert in jouw vakgebied en het levert je meer klanten en/of fans op.

De grootste voordelen van media aandacht op een rijtje:

Je bereikt in één klap een groot publiek én een nieuw publiek met jouw verhaal

Jouw verhaal wordt geloofwaardiger, omdat het door een ander (de journalist) verteld wordt

Jouw expert status groeit, waardoor je serieuzer wordt genomen en men jou gaat zien als dé persoon waar je naartoe moet als het gaat om jouw niche

Je krijgt een voorsprong op je concurrenten, die geen media aandacht krijgen

Je krijgt gratis promotie voor jouw bedrijf, dienst of missie

Dat wil jij toch ook? Het mooie is: hiervoor hoef je geen duur PR-bureau in te huren – jij kunt dit ook heel goed zelf doen. Je moet alleen even weten hoe!

Met de online training ‘Jij in de Media’ ga je ontdekken wat jouw nieuwswaarde is en leer jij hoe jij met jouw verhaal de juiste journalisten benadert om in de media te komen. Om zo jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten en Go To persoon in jouw branche te worden. Geen idee hoe je een interview moet geven of hoe je vervolgens jouw media-optreden kunt inzetten voor de groei van jouw bedrijf? Ook dat ga je leren!

“Het is mijn doel om zo veel mogelijk mensen te bereiken met mijn boodschappen, om hen te helpen om in hun licht en kracht te staan. Layla heeft mij geholpen om mijn ideale doelgroep te bereiken. Dankzij haar werd ik zelfs zichtbaar bij een nog breder publiek, doordat zij zorgde voor een interview met mij in niet één, maar twee tijdschriften. En ook nog eens een tv-optreden!”

~ Tetsia Blijham, Spiritueel leraar ~

‘Als journalist en Specialist in Zichtbaarheid weet ik wat het beste werkt voor jou om In de Media te komen’

Layla Pansier - Jij in de Media

Hai, ik ben Layla Pansier en ik geloof dat iedere ondernemer de wereld een stukje beter kan maken door datgene te doen waar zijn of haar hart ligt. Of dat nu is door anderen te helpen met hun product, of door de juiste informatie of inspiratie te bieden die iemand op dat moment nodig heeft.

Daarom is het mijn missie om die geweldige ondernemers (zoals jij!) te helpen om zichzelf zichtbaar te maken. En om via die zichtbaarheid ook echt verbinding te maken met hun doelgroep en de juiste klanten aan te trekken.

Eén van de mooiste dingen die ik doe is ondernemers helpen om in de media te komen. Dit doe ik als Specialist in Zichtbaarheid, maar ook als freelance journalist. Daarmee heb ik het voordeel dat ik zowel vanuit de ondernemerskant als de kant van de journalist weet wat het beste werkt om In de Media te komen.

Met die kennis en ervaring, evenals het talent om te zien wat het inspirerende verhaal van iemand is om lezers, luisteraars en kijkers mee te bereiken, heb ik de afgelopen jaren al honderden mooie mensen mogen helpen om In de Media te komen. Om hun verhaal te vertellen en zo een groter publiek te bereiken, zichzelf als expert neer te zetten én anderen te inspireren.

“Layla heeft mij met de opening van mijn nieuwe café geholpen om de PR te doen. We hebben ongelofelijk veel successen in nieuwswaarde bereikt, zowel regionale als landelijke media. Vanaf de start van Café Pulp hebben wij daardoor een hoge ‘gunwaarde’ en daarmee heel veel leuke klanten. “

~ Wiebe Kuipers, Eigenaar Café Pulp ~

Wie Kuipers Review Jij in de Media

Dit houdt de online training ‘Jij in de Media’ in:

Tijdens deze training leer je via een bewezen strategie alles over hoe je jezelf het beste zichtbaar kunt maken via de media. En zo een groter publiek bereikt, jezelf kunt neerzetten als dé go-to persoon in jouw vakgebied en meer klanten en fans kunt aantrekken.

De training is te volgen via een online leeromgeving (De Maak Jezelf Zichtbaar Academy), waarin je o.a. waardevolle lesvideo’s en werkbladen kunt vinden.

De modules:

1: Jouw verhaal voor de media

Ontdek wat jouw bijzondere verhaal is om de media mee te benaderen en leer hoe je zelf nieuws creëert en kan inhaken op actualiteiten voor nog meer media-aandacht.

2: Welke media kies je?

Aan de hand van jouw verhaal en jouw doelgroep, maar ook jouw wensen en behoeften ga je de juiste media zoeken en uitkiezen, die bij jou passen.

3: Media benaderen

Nu je weet wat jouw verhaal is en welke media je daarvoor wilt benaderen, is het tijd om contact op te nemen. Je leert o.a. over de beste manieren om de media te benaderen, hoe een persbericht in elkaar zit en hoe je ervoor zorgt dat je op de juiste manier zichtbaar bent voor journalisten.

4: Het interview

Het is zover, je ben gevraagd voor een interview! In deze module leer je hoe je je het beste kunt voorbereiden en welke afspraken je er gemaakt kunnen worden met journalisten. Ook krijg je handige tips om rekening mee te houden tijdens het interview.

5: Jouw media-optreden effectief inzetten

Gebruik jouw geweldige media-optreden om meer klanten en volgers aan te trekken, jouw expert-status te vergroten en nóg meer zichtbaarheid te creëren.

Na deze training:

Weet jij precies met welk(e) verha(a)l(en) jij de media kunt benaderen

Heb jij een waardevolle perslijst opgebouwd met daarop de media en journalisten die passen bij jou en jouw verhaal

Weet jij precies hoe jij journalisten het beste kunt benaderen om in de media te komen

Weet jij dat jouw zichtbaarheid niet alleen belangrijk is om de juiste klanten aan te trekken, maar ook om in de media te komen

Ga jij het steeds leuker vinden om interviews te geven, omdat je precies weet hoe je dat doet én je weet wat het je oplevert

Meld je vandaag nog aan!

Wanneer je je nu al aanmeldt, kun je mee doen voor de superlage prijs van

excl. BTW

Wat anderen zeggen over Maak Jezelf Zichtbaar:

René van Hoorn
CEO
Lus Health Ingredients

De ontwikkeling van mijn zichtbaarheid? Daar kon ik wel wat professionele hulp bij gebruiken. Layla heeft me kunnen helpen met meer dan alleen communicatie. Ze is in staat te verbinden. Zowel met mij als persoon, alsook met de visie & waarden van het bedrijf.
Vervolgens heeft ze geholpen dit te vertalen in mijn zichtbaarheid en communicatie: verhalen bouwen die blijven hangen.
Hierdoor kon ik de dingen te doen die ik moest doen voor mijn bedrijf, terwijl mijn klantengroep groeide.

Tetsiea Blijham
Spiritueel leraar
Crystal Visions

Als Spiritueel leraar wil ik zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn boodschappen, om hen te helpen om in hun licht en kracht te staan. Layla heeft mij geholpen om mijn ideale doelgroep te bereiken. Dankzij haar werd ik zelfs zichtbaar bij een nog breder publiek, doordat zij zorgde voor een interview met mij in niet één, maar twee tijdschriften, én een tv-optreden. En ik weet zeker dat er nog meer gaat komen.

Sjoerd Zoethout
Coach en Doki teacher
Doki Center

Ik heb Layla leren kennen als iemand die zich makkelijk kan verplaatsen in een persoon en goed kan meedenken in wat een ander nodig heeft.

Vanuit mijn wir war van hersenspinsels filtert zij er uit wat belangrijk is en helpt om dat helder te vertalen en te communiceren naar buiten, naar mijn doelgroep. Zo leer ik hoe ik mij effectief zichtbaar kan maken en nog steeds op mijn eigen manier.

Daarbij is Layla ook nog eens een uiterst vriendelijk en innemend persoon om mee samen te werken. Layla, bedankt!

Joukje Kingma
Holistisch Coach
Krachtseenheid

Voordat ik met Layla in contact kwam, had ik al verschillende trainingen gevolgd over marketing. Ik raakte hierdoor helemaal gefrustreerd, raakte mezelf helemaal kwijt, ontdekte dat dit helemaal niet bij me paste.

Met Layla had ik meteen een klik, het voelde goed. Ook hadden we veel herkenning naar elkaar toe op het gebied van Hooggevoeligheid.

Ik had heel veel moeite om mezelf zichtbaar te maken met mijn onderneming, waar ik Hooggevoelige mensen ondersteuning geef om in hun eigen kracht te gaan staan. Social Media was voor mij nieuw en ik had moeite om mezelf te laten zien. Belangrijk voor mij is dat ik mezelf wil blijven in alles wat ik doe, in wie ik ben, en ook in mijn zichtbaarheid.

Layla stimuleerde mij onder meer om een filmpje te gaan maken en te plaatsen op Instagram. Het heeft me een paar sessies gekost om dit ook werkelijk te gaan doen. Hier kwam ik mezelf tegen, want ik was iemand die altijd op de achtergrond was. Ook hielp ze mij om in de media te komen en mezelf meer een vaker te laten zien.

Het was voor mij heel spannend om te doen, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb!

Door het samenwerken met Layla waarin ik mezelf kon zijn en blijven, heb ik weer een nieuw stukje in mezelf mogen ontdekken. En iets gedaan om mijn zichtbaarheid te vergroten, wat ik anders niet gedaan en gedurfd zou hebben.

Joke Jokers
Coach en reisleider
Piramide Energie Bosnië

Ik was superblij met mijn website en de facebookpagina’s die Maak Jezelf Zichtbaar heeft ontworpen en voor mij bijhoudt en ik twijfelde dan ook niet om bij haar het coachingstraject te gaan volgen. Ik leerde niet alleen wat er allemaal mogelijk was, maar ook om bepaalde blokkades te overwinnen en ook écht zichtbaar te worden. En ook nog eens op een manier die bij mij past.

Layla denkt met me mee, komt met creatieve oplossingen voor problemen, ze getuigt van kennis van zaken, is goed bereikbaar en werkt snel. Zij heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen. 

Layla is erg goed in wat zij doet, het helpen bij offline -en online zichtbaarheid van ondernemers. Doordat zij de zaken helder uitlegt en to-the-point is, weet je precies wat je kunt doen om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Anne Marie van Bilsen
Holistisch Kindertherapeut
De Regenboog Academy

Layla is gepassioneerd over zichtbaarheid en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

Veel gestelde vragen over ‘Jij in de Media’

Ik ben (nog) geen ondernemer, is deze training ook voor mij?

De online training ‘Jij in de Media’ is niet alleen voor ondernemers – ook voor andere mensen met een mooie missie die zij de wereld in willen brengen. Zoals: (beginnende) artiesten, vrijwilligersorganisaties, stichtingen en auteurs.

Ook voor startende ondernemers kan deze training interessant zijn. Je leert namelijk meteen waar jouw nieuwswaarde ligt en hoe je jezelf daarmee op de kaart kunt zetten via de media. Bovendien kun je alle lessen later nog eens toepassen, als je weer verder bent in je bedrijf. Sterker nog, dat raad ik je zelfs aan!

Ik heb het geld nu niet

Misschien denk jij nu: “Ik wil deze training volgen, maar ik kom terug zodra ik het geld heb verdiend.” Besef dat dit een grote valkuil is van veel ondernemers.

Zichtbaarheid is namelijk een belangrijk onderdeel van je bedrijf om juist meer van jouw ideale klanten aan te trekken. Bovendien is publiciteit in de media, in tegenstelling tot veel marketingtools en – strategieën, gratis.

Een investering in deze training is eenmalig en je kunt er de rest van je leven profijt van hebben als je de kennis blijft toepassen.

Ik zet mezelf niet graag op de voorgrond

Vind je het lastig om Jezelf Zichtbaar te Maken, omdat je graag ‘bescheiden’ bent en niet graag op de voorgrond staat? Dan kun je ervoor kiezen om niet aan je zichtbaarheid te werken. Maar dat betekent ook dat je minder mensen zult bereiken en inspireren, minder klanten zult aantrekken en jezelf lastig als dé go to persoon in jouw branche kunt neerzetten.

De keuze is dus aan jou… Heb je wel de behoefte om te werken aan de groei van jouw bedrijf en meer klanten aan te trekken, maar is publiciteit nog een stap te ver voor jou? dan help ik je graag om die blokkades die jij hebt om jezelf zichtbaar te maken te doorbreken, met mijn coaching traject.

Hoe werkt het verder als ik me heb aangemeld?

Wanneer je je hebt aangemeld via deze site krijg je dezelfde dag nog een automatische mail ter bevestiging van je aankoop. En je krijgt meteen een e-mail om je aanmelding tot de Maak Jezelf Zichtbaar Academy te voltooien, zodat je direct kunt beginnen!  Binnen een week ontvang je van mij een factuur voor je administratie.

Wanneer gaat de training van start?

Zodra je je hebt aangemeld, kun je meteen van start gaan. Daarna blijf je 6 maanden toegang behouden tot de online omgeving, dus je kunt zelf bepalen wanneer je in die periode de training volgt.

Hoe lang duurt de training?

De training  is onderverdeeld in vijf modules, die je in je eigen tijd kunt volgen. Je bent dus niet verplicht om een bepaalde tijd over één module te doen. Let er echter wel op dat je toegang tot de online leeromgeving na zes maanden verloopt.

Hoe lang krijg ik toegang tot de lessen?

Je krijg vanaf de start van de online training ‘Jij in de Media’ zes maanden lang toegang tot de online leeromgeving. Dat is meer dan genoeg tijd om alle lessen tot je te nemen en de opdrachten uit te voeren om jezelf zichtbaar te maken via de Media. 

De reden waarom de toegang beperkt is, is omdat ik je op deze manier wil motiveren om niet te lang te wachten. Jezelf zichtbaar maken kan voor veel mensen best spannend zijn en soms is de enige manier om hier overheen te komen: het ook echt daadwerkelijk doen.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je op elk moment dat het jou uitkomt aanmelden voor de online training ‘Jij in de Media’ en meteen beginnen. Echter, na de zomer zal de prijs van de training omhoog gaan. Meld je je dus nu aan, dan is je investering een stuk lager dan na de zomer.

Heb je nog twijfels? Neem gerust even contact op.