Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram!

Wil jij…

…leren hoe je verbinding maakt met jouw ideale klant op Instagram?

…meer klanten aantrekken via Instagram?

…je niet langer blind staren op HOEVEEL volgers je hebt, maar liever de JUISTE volgers gaan bereiken?

…meer weten over Instagram als tool om je business te laten groeien?

…zeker weten dat je voor de komende weken genoeg content hebt voor Instagram?

Kortom: Ben jij er klaar voor om jezelf ECHT zichtbaar te maken op Instagram?

Meld je dan aan voor de online training
‘Maak Jezelf Zichtbaar op Instagram’!

Deze training wordt gegeven via Instagram en gaat van start op maandag 30 september.

 

“Dit is een leerzame training voor mensen die al wat langer met Instagram aan werken voor hun bedrijf, maar ook voor ondernemers die nog maar net komen kijken. Je krijgt nieuwe inzichten en leert hoe je Instagram ook anders kunt inzetten.
De training bevat veel goede tips & tricks om verder te gaan met jouw Instagram. Een aanrader!

Anouk Kanner
Nouks Visuals

 

Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram!

Tijdens de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ leer je hoe je jezelf als ondernemer kunt profileren op Instagram en die zichtbaarheid kunt gebruiken om jouw ideale klanten aan te trekken. Heel belangrijk hierbij is dat je het vooral leuk gaat vinden en ook dat zal onderdeel van de training zijn. Natuurlijk geef ik je ook tips en tools die je kunt gebruiken voor het maken van mooie en effectieve Instagram content.
Maar we gaan niet alleen aan de slag met het maken van de juiste content voor jou en jouw bedrijf, maar er worden ook eventuele blokkades weggenomen. Ik geloof dat jezelf zichtbaar maken samen gaat met de juiste mindset, en ook dit komt tijdens de training aan bod.

Hoe werkt het?

Deze online training gaat van start op maandag 30 september en duurt vier weken.
Om meteen goed in Instagram te duiken en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is via dit medium, wordt de training gegeven via Instagram. Dit gebeurt via een besloten account, waarvoor je toegang krijg na je aanmelding. Ook ontvang je nog iedere week van de training, op maandag een e-mail om je eraan te herinneren dat we weer aan de slag gaan met een nieuw onderdeel van de training. Even geen tijd voor de training? Geen zorgen, alle content blijft nog staan t/m 30 november.

Dit ga je leren tijdens de online training

‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’

Week 1:

Jij en je bedrijf

Een goede basis is het allerbelangrijkst voor een effectieve zichtbaarheid strategie. Daarom gaan we in week 1 eerst diep in op vragen als ‘Wie ben jij als ondernemer?, ‘Waar staat jouw bedrijf voor?’ en ‘Waar wil je naartoe?’. Door deze vragen te beantwoorden ga je er onder meer achter komen op welke manier jij jou en je bedrijf het beste zichtbaar kunt maken.

Week 2:

Jouw bedrijf op Insta

Nu je weet waar jij en je bedrijf voor staan, gaan we kijken hoe je dit kunt inzetten op Instagram. Je gaat je profiel en je huidige content onder de loep nemen en je gaat van start met een effectieve strategie voor jouw zichtbaarheid op Instagram. Ook leer je een aantal handige manieren om de juiste doelgroep te bereiken.

Week 3:

Kom uit je comfortzone en
Maak Jezelf Zichtbaar

Heb jij er moeite mee om jezelf zichtbaar te maken? Deze week gaan we kijken naar jouw blokkades met betrekking tot zichtbaarheid. En natuurlijk gaan we ook kijken hoe we dit kunnen oplossen! De juiste mindset komt ook aanbod in deze week en we gaan er voor zorgen daar jij geen stress (meer) hebt en meer plezier hebt in jezelf zichtbaar maken.

Week 4:

Maak Jezelf Zichtbaar met
de juiste Insta tools

Je bent al even aan de slag met het maken van content voor jouw bedrijfsaccount op Instagram. Maar er is nog veel meer mogelijk om jouw content nog effectiever en nog mooier te maken. Deze week hebben we het over verschillende tools, tips & tricks om dit voor elkaar te krijgen, en we gaan nóg meer content maken, zodat je even vooruit kan!

Jouw investering

Jouw investering voor deze online training om jezelf echt zichtbaar te gaan maken via Instagram, zodat jij de juiste volgers en klanten kunt gaan aantrekken, is slechts:

Dit is bij de training inbegrepen:

i

Werkbladen

Met jouw persoonlijke stappenplan voor een effectieve Instagram strategie.

Story Templates

Voor mooie stories, die je gaan helpen om jezelf echt zichtbaar te maken.

Tutorials

Voor het toepassen van alle functies van Instagram en tools voor mooie en effectieve content.

Begeleiding

Tijdens de training kun je te allen tijden persoonlijk contact opnemen met al je vragen.

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij jezelf nu echt zichtbaar gaan maken via Instagram? Bij de juiste doelgroep en op een manier die past bij jou en jouw bedrijf?
Meld je dan nu aan voor de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’, die van start gaat op 30 september 2019.

 

“Layla is gepassioneerd over zichtbaarheid en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

Anne Marie van Bilsen
De Regenboog Academy

 

Zij gingen jou voor:

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen. De training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ kon mij dit allebei geven.
Na het doen van deze training had ik weer genoeg ideeën over hoe ik mij zichtbaar wilde maken op Instagram en daardoor werd ik ook weer enthousiast om mezelf zichtbaar te maken. Een must voor iedere ondernemer!

Paula Sinkeldam
Coach en Gedragsspecialist
Sleutel tot Verbinding

De online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ heeft mij veel geleerd over het bereiken van de juiste doelgroep.
Via de training worden er verschillende tips en trucs aangeboden om je zichtbaarheid te vergroten. Ik weet nu onder meer hoe ik goede content opbouw, waarom mooie feeds nodig zijn en hoe je dit kunt doen.
Daarnaast heb ik meer geleerd over hoe Instagram werkt voor je zichtbaarheid. Ik ben van 25 volgers naar 100 volgers gegaan, en dat aantal groeit nog elke dag. Ik ben blij met deze training!

Stefan Baks
Fotograaf
Stefan Baks Fotografie

Door deel te nemen aan de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ heb ik o.a. mijn doelgroep goed in kaart kunnen brengen en weet ik nu ook hoe ik op Instagram deze doelgroep kan bereiken.
Content maken voor Instagram kan erg veel tijd kosten, maar met de tips en trucs in de training wordt het wel een stuk makkelijker.
Dat de training ook via Instagram gegeven werd maakte dat ik er meteen in zat. Bovendien kon ik alles (behalve de werkbladen) via mijn telefoon volgen. Handig, als je zo vaak onderweg bent als ik!

Over mij…

 
Mijn naam is Layla en ik geloof dat iedere ondernemer de wereld een stukje beter kan maken door datgene te doen waar zijn of haar hart ligt. Daarom is het mijn missie om andere ondernemers te helpen om meer zichtbaar te worden (én blijven) bij de juiste doelgroep. En om via die zichtbaarheid ook echt verbinding te maken met hun doelgroep en de juiste klanten aan te trekken.
 
Instagram is een van mijn favoriete middelen voor zichtbaarheid en verbinding. Ik heb meerdere Instagram accounts beheerd en volgers-aantallen zien stijgen en dalen. Zo kwam ik er onder anderen achter dat accounts met minder volgers regelmatig wel hele grote resultaten kunnen bereiken. Ik heb meerdere malen ervaren dat je met Instagram je bedrijf op een leuke manier kunt laten groeien. En dat wil ik jou ook graag leren!
 

De training 'Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram' begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het verder als ik me heb aangemeld?

Wanneer je je hebt aangemeld via deze site krijg je dezelfde dag nog een automatische mail ter bevestiging van je aankoop.  Binnen enkele dagen ontvang je van mij ook een bevestigingsmail met meer info en los daarvan ook een factuur voor je administratie.
Een week voordat de training van start gaat, krijg je een e-mail toegestuurd waarin alle informatie staat die je nodig hebt om te beginnen. Je zult dan ook lezen hoe je toegang krijgt tot de besloten Instagram waar de online training plaatsvindt.

Wanneer gaat de training van start?

De training start op maandag 30 september 2019.

Hoe lang duurt de training?

De training duurt in totaal 4 weken, waarbij iedere week een nieuw thema wordt behandeld.

Hoe lang krijg ik toegang tot de lessen?

De lessen van de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ blijven online staan t/m 30 november.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden t/m 29 september 2019. 

Op welke Instagram account wordt de training gegeven?

De online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ wordt gegeven via Instagram. Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je vanzelf een mail met alle benodigde informatie, evenals de naam van het besloten account.

Heb ik ervaring met Instagram nodig?

Wanneer je aan deze training begint is het wel de bedoeling dat je een Instagram account hebt, omdat de training zelf ook via Instagram wordt gegeven. Zowel beginnende als meer ervaring Instagram gebruikers kunnen echter meedoen. Kom je ergens niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact opnemen via een privé bericht (dm) of e-mail.

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Delen
Hide Buttons