Mindset Coaching Traject

 
Drie maanden lang individuele (online) coaching. Haal alles uit jezelf om je business te laten groeien, jezelf écht zichtbaar te maken en met plezier en vertrouwen te ondernemen!

Ben jij er helemaal klaar voor?

Om jouw mindset naar the next level te brengen?

Om jouw business-dromen waar te maken?

Om impact te gaan maken met jouw missie en boodschap als ondernemer?

Om de juiste mensen aan te trekken om mee samen te werken?

Om uit je comfortzone te stappen en jezelf écht zichtbaar te maken?

Ga dan samen met mij de uitdaging aan!

Speciaal voor jou heb ik een coaching traject ontwikkeld, waarbij we in drie maanden intensief gaan werken aan jouw mindset. Om jouw zichtbaarheid te vergroten en jouw business naar een hoger niveau te tillen.
 
En alleen nu kun je je aanmelden voor de superlage pilot prijs van slechts:

€247,-

voor het hele traject!

“Once your Mindset Changes,
Everything on the outside
will change along with it”

Waarom jij nu nog niet alles uit jezelf haalt

Jij wilt natuurlijk groeien met je bedrijf. En als ondernemer. Maar toch lijkt het je maar niet te lukken. Of in elk geval niet zoals jij het wilt. Herken jij dit?

=

Je stelt het steeds uit om jezelf te laten zien op social media en hebt daar steeds een andere ‘goeie’ smoes voor

=

Je hebt moeite om je eigen waarde in te schatten en/of de waarde van jouw diensten

=

Je weet niet goed wat je wilt of kunt delen met jouw potentiële klanten

=

Je wilt het niet, maar je maakt je nog steeds wel druk om wat anderen van je (zullen) denken

=

Je wilt groeien, maar om de één of andere reden roept dit idee ook angsten bij je op

Ik geloof dat jij er klaar voor bent om hier aan te gaan werken.
Je bent immers niet voor niets op deze pagina terecht gekomen!
Jij hebt een missie te delen met de wereld en wilt blijven ondernemen, met plezier en in vertrouwen. En dat doe je met de juiste mindset!

“Ik weet hoe eng het kan zijn om jezelf zichtbaar te maken.
Maar ik weet ook wat het je op kan leveren als je jezelf laat zien!”

Toen ik begon met mijn bedrijf, hielp ik andere ondernemers en bedrijven om zichzelf zichtbaar te maken. Ik zag hoe het vergroten van hun zichtbaarheid gepaard ging met de juiste klanten aantrekken, doelen bereiken en een expert status ontwikkelen.
 
Op een gegeven moment kwam ik zelf in een periode waarin ik minder klanten had. En dus minder geld verdiende. Ik moest aan nieuwe klanten zien te komen, maar acquisitie vond ik een ‘vies’ woord en bij de gedachte van cold calling werd ik meteen al misselijk. 
 
Zichtbaarheid was de oplossing. Natuurlijk! 
 
Maar JEZELF zichtbaar maken is toch iets anders dan anderen helpen met hun zichtbaarheid. Maar ik wist dat het werkte, dus ik was vastberaden om mezelf zichtbaar te maken. Om nieuwe klanten aan te trekken én om aan andere ondernemers te laten zien dat het werkt.
 
Zo kwam ik er eigenhandig achter dat zichtbaarheid een bepaalde mindset met zich meebrengt. Dat er blokkades zijn die je ervan kunnen weerhouden om jezelf echt zichtbaar te maken. En dat je, door deze blokkades te herkennen en te overwinnen, zó ontzettend veel kunt bereiken. Zowel voor je business als voor je persoonlijke ontwikkeling.

Dit houdt het Mindset Coaching Traject in

Dit traject is echt iets voor jou als jij samen met mij de uitdaging aan wil gaan om jouw mindset en daarmee jouw business en de zichtbaarheid van je business naar een hoger niveau wil brengen.
 
Je kunt je op elk moment aanmelden. Na aanmelding zal ik contact met je opnemen om onze eerste coaching call in te plannen, waarna je drie maanden lang individueel en online door mij gecoacht zal worden op het gebied van mindset en zichtbaarheid.
 
We gaan ontdekken welke blokkades jij hebt die je ervan weerhouden om te groeien, wat er voor jou nodig is om je mindset in te stellen op de doelen die jij als ondernemer wilt bereiken, welke vormen van zichtbaarheid bij jou passen zodat je echt plezier blijft hebben in jezelf zichtbaar maken,… En nog veel meer.
 
Al vanaf de eerste weken zul je gaan ontdekken dat je steeds meer plezier en vertrouwen krijgt in jouw business en ook op andere gebieden van je leven!

Maandelijks krijg je 1 op 1 (online) coaching en begeleiding van mij, om jouw business te laten groeien met de juiste mindset.

i

Elke maand plannen we samen wat je gaat doen om jouw mindset én jouw zichtbaarheid te vergroten, aangepast op jouw doelen. 

w

Ook tussen de coaching calls door kun je bij mij terecht met al je vragen, zodat je te alle tijden begeleiding hebt. Ook als je mindset even wat minder is.

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij je mindset én je business nu echt naar een hoger niveau tillen? Meld je dan vandaag nog aan voor dit Mindset Coacing Traject, voor de superlage prijs van:

€247,-*

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Delen
Hide Buttons