fbpx

Online training: Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram

Deze training gaat van start op 26 oktober 2020. Meld je nu vast aan!

Wil jij…

…leren hoe je verbinding maakt met jouw ideale klant op Instagram?

…meer klanten aantrekken via Instagram?

…je niet langer blind staren op HOEVEEL volgers je hebt, maar liever de JUISTE volgers gaan bereiken?

…meer weten over Instagram als tool om je business te laten groeien?

…zeker weten dat je de komende tijd genoeg content hebt voor Instagram?

Kortom: Ben jij er klaar voor om jezelf ECHT zichtbaar te maken op Instagram?

Meld je dan aan voor de online training
‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’!

Meld je nu aan voor slechts:

84

 

“Dit is een leerzame training voor mensen die al wat langer met Instagram aan werken voor hun bedrijf, maar ook voor ondernemers die nog maar net komen kijken. Je krijgt nieuwe inzichten en leert hoe je Instagram ook anders kunt inzetten.
De training bevat veel goede tips & tricks om verder te gaan met jouw Instagram. Een aanrader!

Anouk Kanner
Nouks Visuals

 

Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram!

Tijdens de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ leer je hoe je jezelf als ondernemer kunt profileren op Instagram en die zichtbaarheid kunt gebruiken om jouw ideale klanten aan te trekken. Heel belangrijk hierbij is dat je het vooral leuk gaat vinden en ook dat zal onderdeel van de training zijn. Natuurlijk geef ik je ook tips en tools die je kunt gebruiken voor het maken van mooie en effectieve Instagram content.

Hoe werkt het?

Deze training wordt gegeven via de online academy van Maak Jezelf Zichtbaar.
Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je vanzelf een mail met daarin alle informatie die je nodig hebt om een account aan te maken voor de academy. En dan kan je direct aan de slag! Je kunt de training volgen waar en wanneer het jou uitkomt en helemaal in jouw tempo.

Dit ga je leren tijdens de online training

‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’

Les 1:

Wegwijs op Instagram

Omdat nog niet iedereen even bedreven is met het medium Instagram, leg ik je in deze module uit waar je alles kunt vinden en hoe alles werkt. Ben je dus helemaal nieuw op Instagram, dan kun je meteen van start! En wie weet kom je ook nog wel nieuwe dingen tegen als je wel al wat langer op Instagram zit.

Les 2:

Jij en jouw bedrijf

Een goede basis is het allerbelangrijkst voor een effectieve zichtbaarheid strategie. Daarom gaan we in deze les eerst dieper in op vragen als ‘Wie ben jij als ondernemer?, ‘Waar staat jouw bedrijf voor?’ en ‘Waar wil je naartoe?’. Door deze vragen te beantwoorden ga je er onder meer achter komen op welke manier jij jou en je bedrijf het beste zichtbaar kunt maken.

Les 3:

Jouw bedrijf op Instagram

Nu je weet waar jij en je bedrijf voor staan, gaan we kijken hoe je dit kunt inzetten op Instagram. Je gaat je profiel en je huidige content onder de loep nemen en je gaat leren hoe je jouw bedrijfsprofiel effectief kunt gaan inzetten voor jouw zichtbaarheid. Ook leer je in deze module al een aantal handige manieren om de juiste doelgroep te bereiken.

Les 4:

Jouw content op Instagram

Je gaat content creëren! Content die helemaal aansluit bij jouw doelen op Insta en bij jouzelf en jouw doelgroep én die jouw gaat helpen om jouw zichtbaarheid te vergoten via Instagram. Zo leer je ook voor welke doelen je de verschillende contentvormen op Instagram (posts, stories, IG Reels, IGTV, IG Live,…) kunt gaan inzetten. Bovendien leer je hoe je effectief gebruik maakt van hashtags en hoe je een contentplanning maakt voor Instagram.

Les 5:

Meer volgers aantrekken

Zonder bereik geen zichtbaarheid. In deze les gaan we daarom werken aan het vergroten van je bereik. Oftewel: het aantrekken van nieuwe volgers. Je leert verschillende manierenen om het aantal volgers van je Instagram te verhogen. En nog veel belangrijker: om de juíste volgers aan te trekken: jouw fans en potentiële klanten.

Extra:

Apps voor jouw Insta

Deze extra module heb ik toegevoegd, omdat er steeds weer verschillende leuke apps bij komen die jou kunnen helpen om jezelf zichtbaar te maken via Instagram. Apps voor het maken van videoposts, om je stories mooier te maken of om mooie quotes te maken bijvoorbeeld. Aan de hand van schermopnames laat ik je zien hoe je de apps gebruikt, zodat je ze zelf ook meteen kunt inzetten.

Jouw investering

Jouw investering voor deze online training om jezelf echt zichtbaar te gaan maken via Instagram, zodat jij de juiste volgers en klanten kunt gaan aantrekken, is slechts:

84

Dit is bij de training inbegrepen:

Online omgeving

Waar je alle lessen kunt bekijken wanneer het jou uitkomt en die steeds wordt uitgebreid.

i

Werkbladen

Met jouw persoonlijke stappenplan voor een effectieve Instagram strategie.

Tutorials

Voor het toepassen van alle functies van Instagram en tools voor mooie en effectieve content.

Begeleiding

Tijdens de training kun je te allen tijden persoonlijk contact opnemen met al je vragen.

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij jezelf nu echt zichtbaar gaan maken via Instagram? Bij de juiste doelgroep en op een manier die past bij jou en jouw bedrijf?
Meld je dan nu aan voor de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’.

 

“Layla is gepassioneerd over zichtbaarheid en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

Anne Marie van Bilsen
De Regenboog Academy

 

Zij gingen jou voor:

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen. De training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ kon mij dit allebei geven.
Na het doen van deze training had ik weer genoeg ideeën over hoe ik mij zichtbaar wilde maken op Instagram en daardoor werd ik ook weer enthousiast om mezelf zichtbaar te maken. Een must voor iedere ondernemer!

Paula Sinkeldam
Coach en Gedragsspecialist
Sleutel tot Verbinding

De online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ heeft mij veel geleerd over het bereiken van de juiste doelgroep.
Via de training worden er verschillende tips en trucs aangeboden om je zichtbaarheid te vergroten. Ik weet nu onder meer hoe ik goede content opbouw, waarom mooie feeds nodig zijn en hoe je dit kunt doen.
Daarnaast heb ik meer geleerd over hoe Instagram werkt voor je zichtbaarheid. Ik ben van 25 volgers naar 100 volgers gegaan, en dat aantal groeit nog elke dag. Ik ben blij met deze training!

Stefan Baks
Fotograaf
Stefan Baks Fotografie

Door deel te nemen aan de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ heb ik o.a. mijn doelgroep goed in kaart kunnen brengen en weet ik nu ook hoe ik op Instagram deze doelgroep kan bereiken.
Content maken voor Instagram kan erg veel tijd kosten, maar met de tips en trucs in de training wordt het wel een stuk makkelijker.
Bovendien kon ik alles online volgen. Handig, als je zo vaak onderweg bent als ik!

Over mij…

 
Mijn naam is Layla en ik geloof dat iedere ondernemer de wereld een stukje beter kan maken door datgene te doen waar zijn of haar hart ligt. Daarom is het mijn missie om andere ondernemers te helpen om meer zichtbaar te worden (én blijven) bij de juiste doelgroep. En om via die zichtbaarheid ook echt verbinding te maken met hun doelgroep en de juiste klanten aan te trekken.
 
Instagram is een van mijn favoriete middelen voor zichtbaarheid en verbinding. Ik heb meerdere Instagram accounts beheerd en volgers-aantallen zien stijgen en dalen. Zo kwam ik er onder anderen achter dat accounts met minder volgers regelmatig wel hele grote resultaten kunnen bereiken. Ik heb meerdere malen ervaren dat je met Instagram je bedrijf op een leuke manier kunt laten groeien. En dat wil ik jou ook graag leren!
 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het verder als ik me heb aangemeld?

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je vanzelf een mail met daarin alle informatie die je nodig hebt om een account aan te maken voor de academy. Je kunt je eigen gebruikersnaam en paswoord kiezen om mee in te loggen. Wanneer je het aanmeldproces hebt voltooid, heb je meteen toegang tot alle lessen van de training.

Wanneer gaat de training van start?

De volgende ronde van deze training gaat van start op 19 oktober 2020. Tot die tijd kun je je aanmelden, maar nog niet beginnen. Je kunt je vanaf de start op 19 oktober op elk moment aanmelden voor de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ en daarmee ook op elk moment starten.

Hoe lang duurt de training?

Wanneer je je hebt aangemeld, heb je meteen toegang tot alle lessen van de training. Dat betekent dat je er zelfs voor zou kunnen kiezen om alles in één keer achter elkaar te volgen. Echter, er wordt aangeraden om voor de lessen na Les 1 ongeveer een week te nemen. Op die manier kun je alle informatie goed tot je nemen en ook meteen inzetten voor het vergroten van jouw zichtbaarheid op Instagram.

Hoe lang krijg ik toegang tot de lessen?

Wanneer je je hebt aangemeld voor de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ krijg je meteen toegang tot alle lessen. De training zal tevens worden uitgebreid en aangevuld indien nodig of gewenst.

In principe heb je na aanmelding altijd toegang tot de training, tenzij je er zelf voor kiest om je af te melden.

Disclaimer: Wanneer Maak Jezelf Zichtbaar er, om welke reden dan ook, voor kiest om te stoppen met (het verkopen van) de training, zal ervoor gezorgd worden dat iedere deelnemer zeker tot een jaar na aankoop van de training toegang blijft hebben. 

Heb ik ervaring met Instagram nodig?

Nee. Voor diegenen die nog niet bekend zijn met Instagram wordt wegwijs op Instagram gegeven en leer je precies waar je alles kunt vinden en hoe je er gebruik van maakt. Bovendien kun je te allen tijde vragen stellen als je ergens niet uit komt.

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Delen
Hide Buttons