fbpx

Komkommertijd-actie

Komkommertijd-actie

Online training ‘Jij in de Media’ + online training ‘Zichtbaar de Zomer door’ voor slechts:

258,-

98,50 excl.btw

Gebruik de kortingscode ‘komkommer’ om van de actie gebruik te maken.

Maak gebruik van de zomer om jezelf zichtbaar te maken

Heb jij altijd al met jouw bedrijf in de media willen verschijnen? Dan is NU de tijd om actie te ondernemen!

Waarom? Omdat het nu Komkommertijd is! Met de term ‘Komkommertijd’ wordt de periode in de zomer aangegeven, waarin er minder nieuws is (en waarin tevens de komkommers worden geoogst, maar dat terzijde 😉).

In die periode is het namelijk niet alleen vakantie voor jou en je klanten bijvoorbeeld, maar ook voor de politiek en voor veel grote bedrijven, die regelmatig in het nieuws komen.

Er is dus vanuit veel redacties behoefte aan nieuws. En daar kun jij gebruik van maken! 🤩

 

In Komkommertijd heb je meer kans om in het nieuws te komen. En daarmee in één klap een groot en nieuw publiek te bereiken.

Bovendien verhoog je met media-aandacht jouw expert status en zullen meer mensen met jou willen samenwerken. 

 

In Komkommertijd heb je meer kans om in het nieuws te komen. En daarmee in één klap een groot en nieuw publiek te bereiken.

Bovendien verhoog je met media-aandacht jouw expert status en zullen meer mensen met jou willen samenwerken.

 

 

Komkommertijd-actie

Komkommertijd-
actie

Omdat het mijn missie is om zo veel mogelijk ondernemers te helpen om zichzelf zichtbaar te maken, heb ik voor deze zomer een leuke komkommertijd-actie bedacht:

Meld je aan voor de online training ‘Jij in de Media’ en vul bij het afrekenen de kortingscode ‘komkommer’ in. Jij krijgt dan:

50% korting!
Dat betekent dat je geen 197,- betaalt, maar nu slechts 98,50 (excl. btw).

Een gratis zomertraining ter waarde van 79,- om jezelf nóg zichtbaarder te maken.
Deze training is te volgen t/m 18 september 2022.

Gebruik de kortingscode ‘komkommer’ om van de actie gebruik te maken.

 

Of je nu ondernemer bent, een stichting, artiest, schrijver of iemand anders met een belangrijke missie – jouw doel is om zo veel mogelijk mensen te bereiken.

Gratis publiciteit is hiervoor het ideale middel.

 

Of je nu ondernemer bent, een stichting, artiest, schrijver of iemand anders met een belangrijke missie – jouw doel is om zo veel mogelijk mensen te bereiken.

Gratis publiciteit is hiervoor het ideale middel.

 

 

Over de trainingen

Jij in de Media

In mijn nieuwste online training ‘Jij in de Media’, ga je ontdekken wat jouw nieuwswaarde is en leer jij hoe jij met jouw verhaal de juiste journalisten benadert om in de media te komen.

Om zo jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten en dé Go To persoon in jouw branche te worden. Geen idee hoe je een interview moet geven of hoe je vervolgens jouw media-optreden kunt inzetten voor de groei van jouw bedrijf? Ook dat ga je leren!

Lees meer over deze training

Zichtbaar de Zomer door

De online training ‘Zichtbaar de Zomer door’ kun je volgen tussen 1 juli en 18 september en leert je in zes praktische modules hoe jij deze zomer zichtbaar blijft bij bestaande én nieuwe potentiële klanten, op verschillende manieren.

Bovendien is er één module helemaal gewijd aan gebruik maken van Komkommertijd om in de Media te komen. Dit maakt dat deze zomertraining een zeer mooie aanvulling is op de online training ‘Jij in de Media’.

Lees meer over deze training

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij ook meer naamsbekendheid, een hogere expert status en nieuwe klanten? Maak dan vandaag nog gebruik van de komkommertijd-actie om jezelf zichtbaar te maken via de media én Zichtbaar de Zomer door te komen.

De actie duurt t/m 31 augustus, maar hoe eerder jij ermee aan de slag gaat, hoe meer profijt jij ervan zult hebben. Wacht dus niet te lang!

Gebruik de kortingscode ‘komkommer’ om van de actie gebruik te maken.

Wat anderen zeggen over Maak Jezelf Zichtbaar:

René van Hoorn
CEO
Lus Health Ingredients

De ontwikkeling van mijn zichtbaarheid? Daar kon ik wel wat professionele hulp bij gebruiken. Layla heeft me kunnen helpen met meer dan alleen communicatie. Ze is in staat te verbinden. Zowel met mij als persoon, alsook met de visie & waarden van het bedrijf.
Vervolgens heeft ze geholpen dit te vertalen in mijn zichtbaarheid en communicatie: verhalen bouwen die blijven hangen.
Hierdoor kon ik de dingen te doen die ik moest doen voor mijn bedrijf, terwijl mijn klantengroep groeide.

Tetsiea Blijham
Spiritueel leraar
Crystal Visions

Als Spiritueel leraar wil ik zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn boodschappen, om hen te helpen om in hun licht en kracht te staan. Layla heeft mij geholpen om mijn ideale doelgroep te bereiken. Dankzij haar werd ik zelfs zichtbaar bij een nog breder publiek, doordat zij zorgde voor een interview met mij in niet één, maar twee tijdschriften, én een tv-optreden. En ik weet zeker dat er nog meer gaat komen.

Sjoerd Zoethout
Coach en Doki teacher
Doki Center

Ik heb Layla leren kennen als iemand die zich makkelijk kan verplaatsen in een persoon en goed kan meedenken in wat een ander nodig heeft.

Vanuit mijn wir war van hersenspinsels filtert zij er uit wat belangrijk is en helpt om dat helder te vertalen en te communiceren naar buiten, naar mijn doelgroep. Zo leer ik hoe ik mij effectief zichtbaar kan maken en nog steeds op mijn eigen manier.

Daarbij is Layla ook nog eens een uiterst vriendelijk en innemend persoon om mee samen te werken. Layla, bedankt!

Joukje Kingma
Holistisch Coach
Krachtseenheid

Voordat ik met Layla in contact kwam, had ik al verschillende trainingen gevolgd over marketing. Ik raakte hierdoor helemaal gefrustreerd, raakte mezelf helemaal kwijt, ontdekte dat dit helemaal niet bij me paste.

Met Layla had ik meteen een klik, het voelde goed. Ook hadden we veel herkenning naar elkaar toe op het gebied van Hooggevoeligheid.

Ik had heel veel moeite om mezelf zichtbaar te maken met mijn onderneming, waar ik Hooggevoelige mensen ondersteuning geef om in hun eigen kracht te gaan staan. Social Media was voor mij nieuw en ik had moeite om mezelf te laten zien. Belangrijk voor mij is dat ik mezelf wil blijven in alles wat ik doe, in wie ik ben, en ook in mijn zichtbaarheid.

Layla stimuleerde mij onder meer om een filmpje te gaan maken en te plaatsen op Instagram. Het heeft me een paar sessies gekost om dit ook werkelijk te gaan doen. Hier kwam ik mezelf tegen, want ik was iemand die altijd op de achtergrond was. Ook hielp ze mij om in de media te komen en mezelf meer een vaker te laten zien.

Het was voor mij heel spannend om te doen, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb!

Door het samenwerken met Layla waarin ik mezelf kon zijn en blijven, heb ik weer een nieuw stukje in mezelf mogen ontdekken. En iets gedaan om mijn zichtbaarheid te vergroten, wat ik anders niet gedaan en gedurfd zou hebben.

Joke Jokers
Coach en reisleider
Piramide Energie Bosnië

Ik was superblij met mijn website en de facebookpagina’s die Maak Jezelf Zichtbaar heeft ontworpen en voor mij bijhoudt en ik twijfelde dan ook niet om bij haar het coachingstraject te gaan volgen. Ik leerde niet alleen wat er allemaal mogelijk was, maar ook om bepaalde blokkades te overwinnen en ook écht zichtbaar te worden. En ook nog eens op een manier die bij mij past.

Layla denkt met me mee, komt met creatieve oplossingen voor problemen, ze getuigt van kennis van zaken, is goed bereikbaar en werkt snel. Zij heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen. 

Layla is erg goed in wat zij doet, het helpen bij offline -en online zichtbaarheid van ondernemers. Doordat zij de zaken helder uitlegt en to-the-point is, weet je precies wat je kunt doen om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Anne Marie van Bilsen
Holistisch Kindertherapeut
De Regenboog Academy

Layla is gepassioneerd over zichtbaarheid en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

Delen
Hide Buttons