Goed nieuws: De online training

Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram

komt er weer aan!

Ik gaf deze online training al een aantal keer via Instagram en kreeg ontzettend positieve reacties van de cursisten. Daarom heb ik besloten de training om te zetten naar een online training in mijn nieuwe Academy. Met nóg meer waardevolle tips en praktische toepassingen om jou te helpen jezelf zichtbaar te maken via Instagram.

Wil jij…

…leren hoe je verbinding maakt met jouw ideale klant op Instagram?

…meer klanten aantrekken via Instagram?

…je niet langer blind staren op HOEVEEL volgers je hebt, maar liever de JUISTE volgers gaan bereiken?

…meer weten over Instagram als tool om je business te laten groeien?

…zeker weten dat je voor de komende weken genoeg content hebt voor Instagram?

Kortom: Ben jij er klaar voor om jezelf ECHT zichtbaar te maken op Instagram?

Dan is de online training
‘Maak Jezelf Zichtbaar op Instagram’
iets voor jou!

Eind maart zal deze training klaar zijn om mee te starten. Interesse? Wanneer je je naam en e-mailadres achterlaat via onderstaand formulier ben jij één van de eersten die te horen krijgt wanneer het zo ver is. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Zij gingen jou voor:

Annouk Kanner
Fotografe
Nouks Visuals

‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ is een leerzame training. Zowel voor mensen die al wat langer met Instagram aan werken voor hun bedrijf, maar ook voor ondernemers die nog maar net komen kijken. Je krijgt nieuwe inzichten en leert hoe je Instagram ook anders kunt inzetten.
De training bevat veel goede tips & tricks om verder te gaan met jouw Instagram. Een aanrader!

Paula Sinkeldam
Coach en Gedragsspecialist
Sleutel tot Verbinding

De online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ heeft mij veel geleerd over het bereiken van de juiste doelgroep.
Via de training worden er verschillende tips en trucs aangeboden om je zichtbaarheid te vergroten. Ik weet nu onder meer hoe ik goede content opbouw, waarom mooie feeds nodig zijn en hoe je dit kunt doen.
Daarnaast heb ik meer geleerd over hoe Instagram werkt voor je zichtbaarheid. Ik ben van 25 volgers naar 100 volgers gegaan, en dat aantal groeit nog elke dag. Ik ben blij met deze training!

Anne Marie van Bilsen
Coach en trainer
De Regenboog Academy

Al bijna 16 jaar ben ik ondernemer en sta ik voor groei en bewustwording met mijn opleidingen. In de afgelopen jaren ben ik in een veranderende markt terecht gekomen waar men meer zichtbaar mag worden. Een hele uitdaging om aan te gaan en als ik iets doe, wil ik het ook goed doen en er voor gaan!
Dat maakt dat ik bij Layla terecht kwam. Ze is gepassioneerd over ‘zichtbaarheid’ en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen. De training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ kon mij dit allebei geven.
Na het doen van deze training had ik weer genoeg ideeën over hoe ik mij zichtbaar wilde maken op Instagram en daardoor werd ik ook weer enthousiast om mezelf zichtbaar te maken. Een must voor iedere ondernemer!

Stefan Baks
Fotograaf
Stefan Baks Fotografie

Door deel te nemen aan de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ heb ik o.a. mijn doelgroep goed in kaart kunnen brengen en weet ik nu ook hoe ik op Instagram deze doelgroep kan bereiken.
Content maken voor Instagram kan erg veel tijd kosten, maar met de tips en trucs in de training wordt het wel een stuk makkelijker.
Dat de training ook via Instagram gegeven werd maakte dat ik er meteen in zat. Bovendien kon ik alles via mijn telefoon volgen. Handig, als je zo vaak onderweg bent als ik!

Delen
Hide Buttons