Ben jij ondernemer en wil jij jezelf zichtbaar maken bij jouw doelgroep – op jouw manier? 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik help je om tot de kern komen van waar jij en jouw bedrijf voor staan, om je vervolgens zichtbaar te maken met jouw onderscheidende verhaal – bij de juiste doelgroep en op een manier die past bij jou en je bedrijf. Samen kijken we naar de manieren die er zijn om zichtbaar te worden en welke er aansluiten bij jou en bij jouw doelgroep. Vervolgens help ik je stap voor stap om tot een effectieve strategie te komen voor de zichtbaarheid van je bedrijf én ik help je natuurlijk ook met de uitvoering ervan. 

Zichtbaarheid is geen doel op zich, maar een middel…

…dat kan worden ingezet om de juiste klanten te bereiken, naamsbekendheid te creëren en jezelf te positioneren op jouw manier. Wanneer je het op de juiste manier inzet is het niet alleen zeer doeltreffend, maar uiteindelijk ook nog eens een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld alleen adverteren. Bovendien levert een effectieve toepassing van je zichtbaarheid strategie extra waarde op voor je (potentiële) klanten, voor jouw bedrijf en voor jou als ondernemer.

Gratis Cadeautjes:

Zichtbaarheid-
checklist

Download de Zichtbaarheid-checklist, zodat je precies weet wat je allemaal kunt doen om jezelf zichtbaar te maken. 

Social Content
Cheat Sheet

Zorg dat jouw Social Content volledig past bij jouw persoonlijke doelen en wensen voor jou en jouw bedrijf met de gratis Social Content Cheat Sheet.

Tips &
Inspiratie

Lees mijn blogs met vele tips, inspiratie en motivatie voor jouw zichtbaarheid en die van jouw onderneming.