fbpx

Meer over mij

Mijn naam is Layla Pansier en ik ben specialist in zichtbaarheid. Mijn drijfveer is altijd: doen waar mijn hart ligt. Zowel in mijn werk, als in mijn privéleven.

Het doel wat ik bij al mijn bezigheden voor ogen houd: iets moois maken. Iets waarmee ik mensen kan motiveren, ontroeren, laten lachen, informeren, inspireren… Dat is voor mij de beste motivatie!

Het is mijn missie om andere ondernemers te helpen om meer zichtbaar te worden (én blijven!) bij de juiste doelgroep. En om via die zichtbaarheid ook verbinding te maken met hun doelgroep en de juiste klanten aan te trekken.

Waarom ik doe wat ik doe? Ik geloof dat iedereen de vrijheid zou ‘moeten’ hebben om datgene te doen waar zijn of haar hart ligt. Waar hij/ zij goed in is en blij van wordt. Dat doe ik namelijk ook!

En als ik voor jou kan doen waar IK goed in ben en waar IK blij van word, dan heb JIJ meer tijd om te doen wat JOU drijft. Dat is toch geweldig?

Wat anderen zeggen over Maak Jezelf Zichtbaar:

Tetsiea Blijham
Spiritueel leraar
Crystal Visions

Als Spiritueel leraar wil ik zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn boodschappen, om hen te helpen om in hun licht en kracht te staan. Layla heeft mij geholpen om mijn ideale doelgroep te bereiken. Dankzij haar werd ik zelfs zichtbaar bij een nog breder publiek, doordat zij zorgde voor een interview met mij in niet één, maar twee tijdschriften, én een tv-optreden. En ik weet zeker dat er nog meer gaat komen.

Sjoerd Zoethout
Coach en Doki teacher
Doki Center

Layla heb ik leren kennen als iemand die zich makkelijk verplaatsen kan in een persoon. Die uit een wir war van hersenspinsels dat eruit vandaan filtert wat belangrijk is en dat helder kan neerzetten en communiceren naar je doelgroep toe. Daarbij ook nog eens een uiterst vriendelijk en innemend persoon is. Layla, bedankt!

René van Hoorn
CEO
Lus Health Ingredients

De ontwikkeling van mijn zichtbaarheid? Daar kon ik wel wat professionele hulp bij gebruiken. Layla heeft me kunnen helpen met meer dan alleen communicatie. Ze is in staat te verbinden. Zowel met mij als persoon, alsook met de visie & waarden van het bedrijf.
Vervolgens heeft ze geholpen dit te vertalen in mijn zichtbaarheid en communicatie: verhalen bouwen die blijven hangen.
Hierdoor kon ik de dingen te doen die ik moest doen voor mijn bedrijf, terwijl mijn klantengroep groeide.

Anne Marie van Bilsen
Holistisch Kindertherapeut
De Regenboog Academy

Layla is gepassioneerd over zichtbaarheid en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

Joke Jokers
Coach en reisleider
Piramide Energie Bosnië

Ik ben superblij met mijn website en de facebookpagina’s die Maak Jezelf Zichtbaar heeft ontworpen en voor mij bijhoudt! Layla denkt met me mee, komt met creatieve oplossingen voor problemen, ze getuigt van kennis van zaken, is goed bereikbaar en werkt snel. Zij heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen. 

Layla is erg goed in wat zij doet, het helpen bij offline -en online zichtbaarheid van ondernemers. Doordat zij de zaken helder uitlegt en to-the-point is, weet je precies wat je kunt doen om jouw zichtbaarheid te vergroten.