fbpx

Maak Jezelf Zichtbaar!

Haal alles uit jezelf om je business te laten groeien, jezelf écht zichtbaar te maken en met plezier en vertrouwen te ondernemen!
Zes maanden lang individuele (online) coaching met als bonus toegang tot een online omgeving met verschillende praktische trainingen om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Ben jij er helemaal klaar voor?

Om de klanten en partners aan te trekken om mee te werken, die bij jou passen?
Om impact te gaan maken met jouw missie en boodschap als ondernemer?
Om jouw mindset naar the next level te brengen?
Om jouw business-dromen waar te maken?
Om uit je comfortzone te stappen en jezelf écht zichtbaar te maken?

Ga dan samen met mij de uitdaging aan!

Speciaal voor jou heb ik een traject ontwikkeld, waarmee jij jouw zichtbaarheid en daarmee jouw business echt naar een hoger niveau gaat tillen.
 
Je krijgt van mij zes maanden lang intensieve 1 op 1 (online) coaching, waarbij we gaan werken aan jouw mindset en natuurlijk jouw zichtbaarheid en die van jouw onderneming. Hierbij krijg je praktische handvatten om jouw doelen nu echt te gaan bereiken.
 
Daarnaast krijg je toegang tot een online omgeving, met allerlei praktische trainingen die jou gaan helpen om jezelf écht zichtbaar te gaan maken. Zo kun je alles wat we tijdens de coaching bespreken meteen in de praktijk brengen.
 

Geen smoesjes meer, dit keer ga jij al jouw zichtbaarheidsdoelen bereiken en jezelf en jouw bedrijf echt op de kaart zetten!

 
 
Meld je vandaag nog aan voor slechts:

€997,- *

voor het hele coaching traject + de online omgeving!

(Liever in termijnen betalen? Klik dan hier)

“Once your Mindset Changes,
Everything on the outside
will change along with it”

Waarom jij nu nog niet alles uit jezelf haalt

Jij wilt natuurlijk groeien met je bedrijf. En als ondernemer. Maar toch lijkt het je maar niet te lukken. Of in elk geval niet zoals jij het wilt. Herken jij dit?

=
Je stelt het steeds uit om jezelf te laten zien op social media en hebt daar steeds een andere ‘goeie’ smoes voor
=
Je hebt moeite om je eigen waarde in te schatten en/of de waarde van jouw diensten
=
Je weet niet goed wat je wilt of kunt delen met jouw potentiële klanten
=
Je wilt het niet, maar je maakt je nog steeds wel druk om wat anderen van je (zullen) denken
=
Je wilt groeien, maar om de één of andere reden roept dit idee ook angsten bij je op

Ik geloof dat jij er klaar voor bent om hier aan te gaan werken.
Je bent immers niet voor niets op deze pagina terecht gekomen!
Jij hebt een missie te delen met de wereld en wilt blijven ondernemen, met plezier en in vertrouwen.

En daar wil ik jou dolgraag mee helpen!

“Ik weet hoe eng het kan zijn om jezelf zichtbaar te maken.
Maar ik weet ook wat het je op kan leveren als je jezelf laat zien!”

Toen ik begon met mijn bedrijf, hielp ik andere ondernemers en bedrijven om zichzelf zichtbaar te maken. Ik zag hoe het vergroten van hun zichtbaarheid gepaard ging met de juiste klanten aantrekken, doelen bereiken en een expert status ontwikkelen.
Op een gegeven moment kwam ik zelf in een periode waarin ik minder klanten had. En dus minder geld verdiende. Ik moest aan nieuwe klanten zien te komen, maar acquisitie vond ik een ‘vies’ woord en bij de gedachte van cold calling werd ik meteen al misselijk.
Zichtbaarheid was de oplossing. Natuurlijk! 
Maar JEZELF zichtbaar maken is toch iets anders dan anderen helpen met hun zichtbaarheid. Ik wist echter wel dat het werkte, en daarom was ik vastberaden om mezelf zichtbaar te maken. Om nieuwe klanten aan te trekken én om aan andere ondernemers te laten zien dat het werkt.
Zo kwam ik er eigenhandig achter dat zichtbaarheid een bepaalde mindset met zich meebrengt. Dat er blokkades zijn die je ervan kunnen weerhouden om jezelf echt zichtbaar te maken. En dat je, door deze blokkades te herkennen en te overwinnen, zó ontzettend veel kunt bereiken. Zowel voor je business als voor je persoonlijke ontwikkeling. En dat gun ik iedereen!

Dit houdt het ‘Maak Jezelf Zichtbaar – traject’ in:

Dit traject is echt iets voor jou als jij samen met mij de uitdaging aan wil gaan om jouw zichtbaarheid en daarmee jouw business en je (ondernemers)mindset naar een hoger niveau wil brengen.
Je kunt je op elk moment aanmelden. Na aanmelding zal ik contact met je opnemen om onze eerste coaching call in te plannen, waarna je zes maanden lang individueel en online door mij gecoacht zal worden op het gebied van mindset en zichtbaarheid.
We gaan ontdekken welke blokkades jij hebt die je ervan weerhouden om jezelf zichtbaar te maken en om te groeien. We kijken wat er voor jou nodig is om je mindset in te stellen op de doelen die jij als ondernemer wilt bereiken. En natuurlijk kijken we ook welke vormen van zichtbaarheid er zijn die ook echt bij jou passen. Zodat je echt plezier blijft hebben in jezelf zichtbaar maken!
Al vanaf de eerste weken zul je gaan ontdekken dat je steeds meer plezier en vertrouwen krijgt in jouw business en ook op andere gebieden van je leven!
De online omgeving die je als bonus bij het coaching traject krijgt, gaat je bovendien helpen om jouw doelen, nieuwe ideeën en ontdekkingen tijdens de coaching ook echt te gaan uitvoeren. Het bevat diverse praktische online trainingen om jouw zichtbaarheid te vergroten. Op een manier die helemaal bij jou past!

Coaching

Maandelijks krijg je 1 op 1 (online) coaching en begeleiding van mij, om jouw business te laten groeien met de juiste mindset.

Elke maand plannen we samen wat je gaat doen om jouw mindset én jouw zichtbaarheid te vergroten, aangepast op jouw doelen.

Ook tussen de coaching calls door kun je bij mij terecht met al je vragen, zodat je te alle tijden begeleiding hebt. Ook als je mindset even wat minder is.

Online omgeving

Tijdens het traject krijg je toegang tot een online omgeving, waar je alle trainingen van Maak Jezelf Zichtbaar kunt vinden. 

Jij gaat in de coaching uitvinden welke manieren om jezelf zichtbaar te maken bij jou passen. En dankzij de online trainingen weet je precies hoe dit moet.

Een tipje van de sluier wat je zoals kunt verwachten aan trainingen:

  • Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram
  • Jouw verhaal in de media
  • Zichtbaar de Zomer door

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij je mindset én je business nu echt naar een hoger niveau tillen? Meld je dan vandaag nog aan voor het Maak Jezelf Zichtbaar Traject, voor slechts:

€997,-*

(Liever in termijnen betalen? Klik dan hier)

Zij gingen jou voor:

René van Hoorn
CEO
Lus Health Ingredients

De ontwikkeling van mijn zichtbaarheid? Daar kon ik wel wat professionele hulp bij gebruiken. Layla heeft me kunnen helpen met meer dan alleen communicatie. Ze is in staat te verbinden. Zowel met mij als persoon, alsook met de visie & waarden van het bedrijf.
Vervolgens heeft ze geholpen dit te vertalen in mijn zichtbaarheid en communicatie: verhalen bouwen die blijven hangen.
Hierdoor kon ik de dingen te doen die ik moest doen voor mijn bedrijf, terwijl mijn klantengroep groeide.

Tetsiea Blijham
Spiritueel leraar
Crystal Visions

Als Spiritueel leraar wil ik zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn boodschappen, om hen te helpen om in hun licht en kracht te staan. Layla heeft mij geholpen om mijn ideale doelgroep te bereiken. Dankzij haar werd ik zelfs zichtbaar bij een nog breder publiek, doordat zij zorgde voor een interview met mij in niet één, maar twee tijdschriften, én een tv-optreden. En ik weet zeker dat er nog meer gaat komen.

Sjoerd Zoethout
Coach en Doki teacher
Doki Center

Ik heb Layla leren kennen als iemand die zich makkelijk kan verplaatsen in een persoon en goed kan meedenken in wat een ander nodig heeft.

Vanuit mijn wir war van hersenspinsels filtert zij er uit wat belangrijk is en helpt om dat helder te vertalen en te communiceren naar buiten, naar mijn doelgroep. Zo leer ik hoe ik mij effectief zichtbaar kan maken en nog steeds op mijn eigen manier.

Daarbij is Layla ook nog eens een uiterst vriendelijk en innemend persoon om mee samen te werken. Layla, bedankt!

Joukje Kingma
Holistisch Coach
Krachtseenheid

Voordat ik met Layla in contact kwam, had ik al verschillende trainingen gevolgd over marketing. Ik raakte hierdoor helemaal gefrustreerd, raakte mezelf helemaal kwijt, ontdekte dat dit helemaal niet bij me paste.

Met Layla had ik meteen een klik, het voelde goed. Ook hadden we veel herkenning naar elkaar toe op het gebied van Hooggevoeligheid.

Ik had heel veel moeite om mezelf zichtbaar te maken met mijn onderneming, waar ik Hooggevoelige mensen ondersteuning geef om in hun eigen kracht te gaan staan. Social Media was voor mij nieuw en ik had moeite om mezelf te laten zien. Belangrijk voor mij is dat ik mezelf wil blijven in alles wat ik doe, in wie ik ben, en ook in mijn zichtbaarheid.

Layla stimuleerde mij onder meer om een filmpje te gaan maken en te plaatsen op Instagram. Het heeft me een paar sessies gekost om dit ook werkelijk te gaan doen. Hier kwam ik mezelf tegen, want ik was iemand die altijd op de achtergrond was. Ook hielp ze mij om in de media te komen en mezelf meer een vaker te laten zien.

Het was voor mij heel spannend om te doen, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb!

Door het samenwerken met Layla waarin ik mezelf kon zijn en blijven, heb ik weer een nieuw stukje in mezelf mogen ontdekken. En iets gedaan om mijn zichtbaarheid te vergroten, wat ik anders niet gedaan en gedurfd zou hebben.

Joke Jokers
Coach en reisleider
Piramide Energie Bosnië

Ik was superblij met mijn website en de facebookpagina’s die Maak Jezelf Zichtbaar heeft ontworpen en voor mij bijhoudt en ik twijfelde dan ook niet om bij haar het coachingstraject te gaan volgen. Ik leerde niet alleen wat er allemaal mogelijk was, maar ook om bepaalde blokkades te overwinnen en ook écht zichtbaar te worden. En ook nog eens op een manier die bij mij past.

Layla denkt met me mee, komt met creatieve oplossingen voor problemen, ze getuigt van kennis van zaken, is goed bereikbaar en werkt snel. Zij heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.

Saskia van der Krift
Business Strateeg
Saskiavanderkrift.nl

Ik weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn als ondernemer, maar soms heb je even een duwtje in de rug nodig. En wat handige tips en tools om het ook echt te gaan doen. 

Layla is erg goed in wat zij doet, het helpen bij offline -en online zichtbaarheid van ondernemers. Doordat zij de zaken helder uitlegt en to-the-point is, weet je precies wat je kunt doen om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Anne Marie van Bilsen
Holistisch Kindertherapeut
De Regenboog Academy

Layla is gepassioneerd over zichtbaarheid en dat maakte dat ik mij met alle vertrouwen aan haar overgaf. Ik heb veel geleerd, mooie handvatten ontvangen en als bonus ben ik het ook nog leuk gaan vinden om zichtbaar te zijn!

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.