Agenda

  

Workshops en events

Op dit moment staan er twee leuke events op de planning:

24 juni ’19:
Start online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’

5 juli ’19:
Spardag voor (en door) ondernemers

Heb je zelf een idee voor een workshop op locatie, of ben je geïnteresseerd in een (1 op 1) training voor jouw bedrijf? Stuur me even een berichtje om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’

Op 24 juni ’19 gaat de online training ‘Maak Jezelf Zichtbaar via Instagram’ van start. Tijdens deze 4 weken durende training, die wordt gegeven via Instagram, leer je alles over het maken van een effectieve zichtbaarheidsstrategie voor het bereiken van jouw doelgroep op Instagram én gaan we ook meteen aan de slag met het maken van content. Ben jij er klaar voor om de juiste volgers aan te trekken en jezelf ECHT zichtbaar te maken op insta? Meld je dan vandaag nog aan!

5 juli ’19: Spardag voor (en door) ondernemers.

Samen met Saskia van der Krift van Ondernemerslifestyle organiseer ik elk kwartaal een Spardag voor en door ondernemers, te Breda. Omdat wij weten dat het ondernemerschap soms best eenzaam kan zijn als je geen gelijkgestemden om je heen hebt. En omdat het nodig is om ervaringen uit te wisselen en succes te delen om zelf te kunnen groeien, als persoon én als bedrijf.
Ben jij ook ondernemer en wil jij ook ideeën en inspiratie opdoen en groeien met je bedrijf? Zorg dan ook dat je erbij bent op de volgende Spardag!

Delen
Hide Buttons