Wat ik voor jou kan doen

 

Wil jij zichtbaar worden met je bedrijf? Op een manier die past bij jou én bij je doelgroep?

 

Je kunt bij mij terecht voor het hele plaatje als het gaat om zichtbaarheid, maar ook voor één of enkele onderdelen ervan.

Om het gemakkelijker te maken heb ik een aantal pakketten samengesteld, waaruit je kunt kiezen. Die kun je hieronder op deze pagina vinden.

Heb je meer nodig? Of wil je liever eerst samen bespreken wat er allemaal voor jou mogelijk is op het gebied van zichtbaarheid, neem dan contact op met mij om een gratis adviesgesprek in te plannen.

Pakket: ‘Zichtbaar met Social Media’

Heb jij wel al een mooie en goedwerkende website waar jouw klanten je kunnen bereiken, maar ben je nog niet zichtbaar via Social Media? Een gemiste kans! Want door op de juiste manier aanwezig te zijn op social media trek je nog meer klanten naar je website en/of winkel.

Pakket: ‘Zichtbaar Online’

Online zichtbaarheid is in deze tijd onmisbaar geworden. Dit pakket is voor ondernemers die dit meteen in een keer goed aan willen pakken. Van SEO proof website, tot weggevers en salesfunnels en natuurlijk ook social media.

Pakket: ‘Zichtbaar in de Media’

Door in de Media te verschijnen met je bedrijf, wordt je in één klap een stuk zichtbaarder bij een grote groep mensen. Door in de publiciteit te komen verhoog je bovendien je ‘expert-status’ en het schept vertrouwen bij je doelgroep.

Kijk ook eens in de agenda voor interessante workshops en events op het gebied van zichtbaarheid.

Liever even persoonlijk contact om te kijken wat er bij jou past? Stuur me een mailtje om een gratis adviesgesprek in te plannen.

 

Delen
Hide Buttons